Bedrijsevenement

Watermanagement

Even geen hoge hakken en strakke maat pakken, geen veiligheidskleding en werkschoenen maar lekker in je vrije tijds kleding. Samen met je collega’s, klanten en relaties ga je op een hele andere manier aan het werk. Wilt u op een leuke manier uw personeel, klanten of relaties motiveren of belonen? Kies dan voor een bedrijfs uitje op De Hester, onze eigentijdse klipper.

De stress blijft op de kant, de sfeer ontspannen

Bij ons beleeft u samen een fantastisch avontuur. U kunt ons schip inhuren voor een avondtocht, dagtocht of een langere periode.
Iedereen is welkom om mee te helpen met het varen, zeilen hijsen en zelfs het schip sturen onder begeleiding van onze ervaren bemanning. Of om lekker te borrelen op het dek, genietend van het geruis van de golven en de zon op je huid.
De scheepskok verzorgt heerlijke maaltijden en/of hapjes tijdens de vaart. Het schip exclusief catering huren is ook mogelijk.

Huur een snelle rib

Maak de dag onvergetelijk door een snelle rib te huren! Maak een spectaculair tochtje op het water. Vaar in volle snelheid, knal over het water met 100 km per uur over het IJsselmeer, het Ketelmeer. Eet bijvoorbeeld een visje op Urk.

Vaargebied

Neem contact op via onderstaand formulier of Bel / Whatsapp ons: +31 6 11943614