by hester@sterinsocialmedia.nl

De Hester

Ruime en gezellig tweemastklipper met historie

Een schip met goede zeilmogelijkheden dat ook nog gezellig is. Dat is de Hester.
Deze tweemastklipper is oorspronkelijk een zeilend vrachtschip uit 1898. In 1993 werd de Hester volledig omgebouwd tot comfortabel charterschip.

jacuzzi en butienkeuken aan boord van de hester zeilen Kampen

Genoeg ruimte binnen en buiten aan dek

Het voormalig vrachtruim doet nu dienst als gastenverblijf. En wat voor gastenverblijf! De ruime vierpersoons-hutten, uitstekende sanitaire voorzieningen (geschikt voor grote groepen), volledig ingerichte en ruime kombuis, een gezellige salon en volop ruimte aan dek maken dit schip uitermate geschikt voor zowel zakelijke als privé gezelschappen.

Plattegrond van De Hester

De Hester onder dek

Laat je verrassen door het grote dagverblijf van De Hester. Hier heb je de ruimte om samen met jouw gezelschap, familie of vrienden te genieten. Er zijn genoeg tafels en stoelen voor jouw gasten. De tafels en stoelen zijn wanneer gewenst in een andere opstelling te plaatsen.  Zo deel je de ruimte, wanneer dat nodig is, heel gemakkelijk anders in. De bar in het dagverblijf heeft een biertap en een koelkast en is uitgerust met al het benodigde glaswerk.  Het verzonken zithoekje nodigt uit voor de beste gesprekken.

Keuken

In ruime afgesloten keuken heb je ruimte genoeg om samen te koken en af te wassen.
Sinds kort hebben we ook een buitenkeuken. Zie jij je al staan als een echte grillmeister?

Hutten

De Hester heeft 36 slaapplaatsen verdeeld over 10 hutten. Er zijn 2 tweepersoonshutten en 8 vierpersoonshutten. Natuurlijk is elke hut voorzien van centrale verwarming en een wastafel.

Sanitair

De douches en toiletten zijn in de grote gang tussen het dagverblijf en de voorste hutten. Er zijn 4 douches en 4 toiletten. Dus geen lange rijen voor het toilet.

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje bij de foto’s van de Hester om een indruk te krijgen van dit mooie zeilschip. Nog beter: Maak een afspraak met ons om De Hester te bekijken en de sfeer aan boord te proeven.