by hester@sterinsocialmedia.nl

Gastenervaringen

Hoe beleven onze gasten hun reis, feest, bedrijfsfeest aan boord van De Hester. Je leest ze hieronder.

Wilt je meer recensies lezen?

Neem een kijkje op onze Facebookpagina of onze vermelding op Google.
Of lees de reviews op Naupar en Booking.com

Wil je ons helpen?

Wil je een review schrijven? Dat stellen we zeer op prijs.

Het helpt ons om beter gevonden te worden in Google en je helpt andere mensen bij het maken van de juiste keuze. Het schrijven van een recensie kost een paar minuutjes. Alvast ontzettend bedankt!

5/5
Wij hebben zo'n ontzettend mooie dag gehad, Het was zo leuk en goed geregeld
Joanne
In de 15 jaar dat we een zeilkamp organiseren hebben we veel en erg diverse schippers gehad. Tussen al deze schippers staat Luca op eenzame hoogte. Vriendschappelijk en benaderbaar, maar ook duidelijk leidinggevend.

Een getalenteerd gastheer die door op het juiste moment de juiste houding te kiezen, op bijzonder veel respect en waardering bij ons (leiding EN jongeren) kon rekenen. Luca deed net dat stapje extra (bijvoorbeeld in het holst van de nacht een verstopt toilet repareren). 10/10 would book again 😉
De Hester is flink opgeknapt, zeker de gemeenschappelijke ruimte. Moderne look, comfortabel meubilair.
De Hoeksteen
IJsselmuiden
De schipper is vriendelijk, maar beslist en duidelijk in zijn mededelingen. Hij hecht er waarde aan dat de groep verzorgd met het schip omgaat en bij het zeilen de juiste handelingen worden aangehouden. Voor de jongelui was hij heel toegankelijk en legde graag uit en liet graag zien hoe het werk op het achterdek functioneert.
Schoolgroep
De Hester is een uitstekend uitgerust schip met royale binnenruimte en mogelijkheden om je terug te trekken. De conditie is onberispelijk, vooral de sanitaire voorzieningen en de grote keuken maken het leven aan boord aangenaam.
Familieweekend
Dit schip is het mooiste schip waar ik tot dusver op heb gevaren! Vooral de nieuwe uitrusting in de keuken is heel goed en met liefde en met bloed, zweet en tranen gestalte gegeven.
De bemanning en in het bijzonder de schipper waren absoluut topklasse! Zij hebben zich onder de groep gemengd, zonder opdringerig te worden.
De schipper handelde altijd op een rustige en overdachte manier. Vooral in de kritische situatie dat het grootzeil bij een stormvlaag scheurde, handelde hij bedachtzaam, rustig en aangepast aan de situatie. Wij hadden op elk moment een veilig gevoel.
Sönke Neubauer
Schoolgroep